Ik zat in een diepe put met gladde muren

"Lieve Nazanin,

Hoe kan ik in een korte review omschrijven wat jij allemaal voor mij gedaan hebt, dat is bijna onmogelijk. Ik ben je zo dankbaar voor alles dat je voor mij gedaan hebt. Het samen lachen en samen huilen. Je knuffels om mij te troosten en soms ook andersom. De positiviteit, het mediteren, je wijze woorden, je inspiratie. Ja, dat is het juiste woord. Jij hebt mij enorm geïnspireerd om te leven, om zelf te bepalen welke koers ik wil varen, om mijn aandacht te geven aan dat wat IK wil.

Al ruim een jaar zat ik in een vechtscheiding voordat ik je ontmoete. Nu 1,5 jaar geleden zag ik jouw advertorial in Het Gooi Bruist staan. Ik wist helemaal niets van je maar alles in de advertorial sprak mij aan en ik heb je toen meteen gebeld. Ik zat in een diepe put met gladde muren zoals ik dat toen vertelde. Ik kon er niet meer uit en had echt iemand nodig die een setje gaf om langzaam uit die put te klimmen. Je hebt mij zoveel goede inzichten gegeven, een andere kijk op problemen. Die ik daarna dan ineens niet meer beleefde als problemen. Nu inmiddels al 2,5 jaar in een vechtscheiding, maar ik ben allang uit die put gekomen, met jouw hulp. Het beïnvloed mijn leven niet meer en ik focus me op de goede dingen in het leven. Ik leef in het nu en maak me niet meer druk om de ander. WHERE FOCUS GOES ENERGY FLOWS… zoals jij dat mooi zegt. Dat is iets waar ik mezelf vaak aan herinner als ik mijn focus op de verkeerde dingen leg. Je brengt zoveel positiviteit en liefde met je mee. Ik vind je een fantastische vrouw, zo wijs, lief en dankbaar. Ik ben jou DANKBAAR.

 

Liefs M.”

Vat vol problemen...

“Lieve Nazanin, wil jou graag nogmaals bedanken voor al je lieve, wijze inzichten tijdens mijn traject bij jou dit jaar. Kwam bij jou binnen met een ‘vat vol problemen’ en dankzij jouw hulp kan ik deze nu met de juiste mindset benaderen waardoor ze, heb ik ervaren, eigenlijk verdwijnen of in ieder geval veeeel lichter zijn geworden. Dankzij jou weet ik nu dat wat ik lang als mijn belangrijkste waarde heb beschouwd, vaak helemaal niet het beste resultaat oplevert. Ik ga nu niet meer voor mijn gelijk maar voor mijn vertrouwen en dat geeft een supergoed gevoel. Dank je wel Lieve Nazanin, je bent een geweldig, sprankelend mens en ben blij dat ik je heb ontmoet

- Edith van Haasteren

Herstellende van een scheiding...

"Herstellende van een scheiding heeft Nazanin mij bij de hand genomen en mij op het pad gezet van acceptatie, zelfcompassie en balans. Goed voor mijzelf en daarom ook goed voor mijn kinderen.” - A. E.

Volledig vastgelopen...

"Volledig vastgelopen, na mijn niet goed verwerkte scheiding, kwam ik via via bij Nazanin terecht. Mijn overtuiging en de stem in mijn hoofd was dat mijn ex man mij haatte en met dat onstane idee ben ik overal op een negatieve manier gaan reageren. Reactief, maar niet opbouwend. Na ieder berichtje/appje of mailtje van zijn kant gierde mijn hartslag naar de 180 en voelde ik mij aangeschoten wild.

 

Door oefeningen te doen met Nazanin waarbij mijn vooral vrouwelijke energie naar boven is gekomen ben ik met een geheel andere vizier naar de situatie gaan kijken. Vanuit mijn angst handelde ik irrationeel en eveneens zonder emphatie naar mijn ex man. Nu zie ik dat ook de andere partij kampt met gevoelens van falen, angst en onvermogen. De kinderen zijn namelijk de belangrijkste partij!!

 

Door de sessies met Nazanin kan ik ook beter omgaan met tegenslagen. Zij geeft je handvatten om jezelf in bescherming te nemen, jezelf een time-out te kunnen geven en vanuit daar helder te 'voelen'. Te luisteren naar je hart. Je hart kan geen verkeerde beslissingen nemen. 

 

Persoonlijk heb ik veel te lang gewacht met het zoeken naar de juiste hulp. Maar zo zie je maar, anders was ik ook niet bij Nazanin terecht gekomen. 

 

Ik ben jou ongelofelijk dankbaar Nazanin en beveel jou eigenlijk aan bij iedereen die net uit een scheiding komt. 

 

Christina"