Leven of overleven?


Leven of overleven? Tijdens en na mijn scheiding dacht ik vaak dat ik alleen aan het overleven was. Ik moest verder omdat ik gelukkig kinderen had maar mijn gedachten en negatieve emoties als boosheid en verdriet hielden mij bijna de hele dag bezig. Dat kostte zoveel energie en hield mij tegen om mij weer gelukkig te voelen, te genieten en het leven bouwen die ik echt wilde. Tot op een dag dat ik tegen mijzelf zei "Tot hier en verder niet!" want ik voelde dat ik mijzelf aan het vergiftigen was en niet volledig kon genieten van het leven en mijn twee kinderen! Op dat moment stelde ik als doel om mijn leven te transformeren en heb ik er alles aan gedaan om dat te bereiken! Het was een moeilijke weg omdat het een reis was naar binnen maar ook een hele mooie weg want ik realiseerde mij toen pas dat echte transformatie gebeurt van binnen. Waar sta jij? Ben jij aan het leven of overleven? Wil jij ook je leven transformeren? Ik kan jou helpen als ervaringsdeskundige en coach.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak: www.nazaninbigdeli.nl/contact

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square