For Things To Change, You Have To Change


Nadat mijn scheiding achter de rug was had ik veel angsten want wist niet hoe mijn toekomst eruit zal zien. Ik wilde mijn leven veranderen maar wist niet hoe. Mijn hersenen maakten overuren en had zoveel negatieve gedachten. Er was veel pijn en angst. Ik wilde weer rust in mijn hoofd en in mijn leven maar voelde de wanhoop van binnen. Op een dag realiseerde ik mij dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk. Hoe kon ik een gelukkig leven creëren als ik nog alle negatieve gedachten vasthield? Dat kon niet! Als ik mijn leven wilde veranderen dan moest ik eerst zelf veranderen!

Is dit herkenbaar voor jou?

Voor meer informatie of een afspraak? Kijk op www.nazaninbigdeli.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square