"Ik ben"


“Ik ben”, twee van de krachtigste woorden die er bestaan. Deze woorden brachten mij vaak in negatieve staten (emoties) tijdens en na mijn scheiding. Deze zelfde woorden hebben mij later heel veel geholpen om mijn leven te veranderen want wat je iedere dag tegen jezelf zegt, bepaalt hoe je je voelt, je gedachten en hoe je in het leven staat.

Ik ben gescheiden, ik ben boos, ik ben verdrietig, ik ben… ik ben… Woorden die ik bijna iedere tegen mijzelf zei. Woorden die je onbewust kiest maar zo je gedachten en je emoties bepalen. Als ik tegen mijzelf zei dat ik boos en verdrietig was dan werd mijn boosheid en verdriet nog sterker.

Op het moment dat ik besloot dat ik genoeg had van deze negatieve emoties, mijn leven wilde transformeren en bewust werd van de kracht van deze twee woorden, ben ik ze anders gaan gebruiken.

Ik ben Nazanin. Ik ben een vrouw. Ik ben moeder. Ik ben dankbaar. Ik ben gelukkig. Ik ben...

Change your words, change your life!

Meer informatie of een afspraak? Kijk op www.nazaninbigdeli.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square