Seek and you shall find


Zoek en je zult vinden... Ik kan mij nog zo goed herinneren hoe ik mij voelde toen mijn ex partner en ik uit elkaar gingen. Ik voelde mij verloren en onze toekomst samen met onze kinderen was er niet meer. Dat gaf mij een heel onveilig en eng gevoel. Er kwamen zoveel vragen in mijn hoofd waar ik geen antwoord op had. Wat nu?

Dit heb ik een aantal jaar vol gehouden totdat ik mijn ogen weer open deed en bewust werd dat ik nog zoveel jaren voor mij had die ik zo goed mogelijk wilde benutten en van genieten samen met onze kinderen. Ik ging doelen stellen voor mijzelf en ging op zoek naar wat ik graag wilde doen met mijn leven. Vanaf dat moment kwamen er hele mooie dingen op mijn pad en nog steeds.

Mijn grote lessen: ga je niet blindstaren op het verleden want daar leef je niet maar in het nu. Doe je ogen open, ga op zoek naar wat jou gelukkig maakt en wie je wilt zijn om dat te bereiken.

Wil jij ook je leven veranderen, doelen stellen en deze bereiken? Voor meer informatie kijk op www.nazaninbigdeli.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square