Luisteren


Luisteren... hoe vaak luisteren we echt naar een ander? Soms betrap ik mijzelf dat ik met mijn gedachten ergens anders zit of wil het liefst iets oplossen. Gelukkig ben ik er nu erg bewust van en roep mijzelf snel terug. Echt luisteren is voor heel veel mensen moeilijk terwijl we allemaal zo de behoefte hebben aan gehoord te worden. Dit is ook vaak de reden waarom conflicten ontstaan omdat mensen niet echt naar elkaar luisteren met compassie, proberen te begrijpen wat de ander zegt zonder oordeel of mening. Groter cadeau kan je niemand geven dan te luisteren naar het verhaal en volledig aanwezig te zijn voor deze persoon. Zo transformeren relaties.

Heb jij behoefde aan iemand die naar jouw verhaal luistert of wil je leren hoe je echt kunt luisteren naar een ander en je relaties met mensen die dicht bij je staan of op je werk te veranderen? Ik kan jou helpen. Maak vrijblijvend een afspraak.

#coach #luisteren #leven

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square