New Beginnings


Nieuw jaar Nieuwe start... Nu is het een heel mooi moment om terug te kijken op 2017, te reflecteren en ontdekken wat je echt wilt in 2018.

De meest krachtige manier is om de juiste vragen te stellen zoals: -Hoe is afgelopen jaar geweest? -Wat is er allemaal gebeurd? -Waar sta ik? -Welke rol heb ik er zelf in gespeeld? -Wat heb ik goed gedaan? -Wat had ik anders kunnen doen en hoe? -Welke lessen heb ik eruit gehaald? -Wat zijn mijn visie en wensen voor 2018? -Waarom heb ik deze wensen en hoe ga ik ze bereiken?

Ik geloof dat levensgebeurtennissen, uitdagingen en levensomstandigheden niet het einde zijn maar de kans om te groeien als persoon en een nieuwe start maken.

SEE THE MOMENT AS IT IS, FORGIVE THE PAST, TAKE RESPONSIBILITY FOR YOUR LIFE, MOVE FORWARD AND MAKE YOUR LIFE YOUR OWN MASTERPIECE.

Wil jij je leven veranderen in 2018 en weet niet hoe? Wil jij een nieuwe start maken op één of meerdere gebieden van je leven? Neem de beslissing om stappen te zetten en maak een afspraak.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square