Home


Iran, het land waar ik geboren ben en waar ik nu op familiebezoek ben. Wie had toen gedacht dat ik in 1979, als 12 jarig meisje, mijn land zou verlaten om eerst in Amerika, daarna in Spanje en vervolgens in Nederland te gaan wonen waar mijn kinderen later geboren zijn? Zo gaat het met het leven...je weet nooit wat de toekomst brengt. Zoveel gebeurd, zo vaak een nieuwe start gemaakt en zoveel levenslessen. Lessen die ik zeer koester, die mij gevormd hebben en die ik nu ook doorgeef aan anderen.

Je verleden kan je niet veranderen en je toekomst weet je nooit maar je kunt er wel voor kiezen om in het nu te leven en bepalen hoe je je leven wilt leiden.

WHEREVER I LAY MY HAT THAT’S MY HOME

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square