You are never alone


Je bent nooit alleen... Hoe vaak ik heb gehuild en mij eenzaam voelde op de momenten dat mijn kinderen naar hun vader gingen is ontelbaar. Ik miste ze enorm en kon nergens van echt genieten.

Ik wilde zo graag van dit gevoel af maar wist niet hoe totdat ik besloot om mijn leven te veranderen. Op het moment dat ik van binnen transformeerde voelde ik mij weer heel en verdween het gevoel van eenzaamheid wanneer mijn kinderen weg waren. Natuurlijk zou ik ze het liefst altijd bij mij hebben maar het leven is zoals het is en acceptatie is de beste keus. Je bent nooit alleen want je hebt altijd jezelf. Maak er iets moois van.

ENJOY EVERY MOMENT IN LIFE AS IT NEVER COMES BACK

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square