Numbers numbers numbers...


Cijfers cijfers cijfers... vaak baseren wij daar ons geluk op in de wereld waar wij nu in leven. Hoeveel likes heb ik op social media, hoeveel mensen vinden mij aardig, hoeveel geld verdien ik, hoeveel spullen heb ik...

Persoonlijk ben ik social media dankbaar omdat ik heel veel vrienden van vroeger terug heb gevonden, mooie nieuwe connecties heb gemaakt, mensen volg die mij dagelijks inspireren en mijn eigen missie kan delen. Wat ik wel veel om mij heen zie is dat social media ook negatieve emoties en gedrag bij mensen oproept. Steeds kijken hoeveel likes je hebt, wie jouw posts geliked heeft en wat voor reacties je gekregen hebt. Gedachten zoals “Ik like alleen de posts van mensen die mijn posts ook liken...” of alleen liken om aardig gevonden te worden of erbij te willen horen en niet altijd kijken naar de inhoud van de post.

We zoeken geluk buiten onszelf terwijl geluk van binnen is en in echte menselijke connecties. Mensen waar je een diepe band mee hebt die gebaseerd zijn op liefde, voor elkaar zijn en respect. Niet om hoeveel likes je hebt en van wie...

USE SOCIAL MEDIA AS A TOOL TO SHARE AND NOT AS A TOOL TO GET SATISFACTION

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square