A day to remember


Dertien jaar geleden, op 5 november, gaven mijn ex-partner en ik het ja-woord aan elkaar. Het was een sprookje en een dag om nooit te vergeten. De scheiding, die 7 jaar later plaatsvond, was de moeilijkste periode in mijn leven. Vooral omdat we 2 kinderen hebben.

Door deze scheiding heb ik een diep dal ervaren, maar daardoor kon ik ook de mooie berg zien die ik besloot te beklimmen. Door in te zien dat ik de enige ben die verantwoordelijk is voor mijn leven en geluk. Deze berg beklimmen was niet gemakkelijk, maar ik was vastberaden om hem te beklimmen. Er was geen weg terug.

Ieder jaar sta ik stil bij deze dag. Soms moet ik even slikken maar toch ben ik nu dankbaar voor deze bijzondere dag. Deze dag en ook onze scheiding hebben me ook veel gebracht en mij er toe gezet om een heel mooi pad op te gaan, namelijk het pad van persoonlijke groei en het begeleiden van mijn cliënten om een nieuwe start te maken na moeilijke levensgebeurtenissen.

ALL THINGS COME AND GO. NOTHING IS CONSTANT. ENDINGS BECOME NEW BEGINNINGS. EMBRACE THEM AND YOU WILL THRIVE.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square