Sit back and reflect


2018 is bijna voorbij en 2019 wacht om de hoek. Heel mooi moment om achterover te gaan zitten en te reflecteren. Stel jezelf de vragen: - Wat is er allemaal gebeurd in 2018? - Waar had ik wel invloed op en waar niet? - Hoe heb ik gereageerd op de situaties waar ik geen invloed op had? - Wat zijn de mooie momenten en wat zijn de mindere mooie momenten? - Wat heb ik goed gedaan en wat heb ik minder goed gedaan? - Wat zijn mijn doelen en waar richt ik mijn focus op in 2019? - Wat zijn mijn lessen en hoe ga ik het anders doen in 2019? De laatste vraag is de meest belangrijke vraag want als je je lessen ziet en gebruikt dan groei je als mens. THERE ARE NO MISTAKES BUT ONLY LESSONS

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square