New Year New Beginning

Nieuw Jaar Nieuwe Start. Eigenlijk maken wij iedere dag een nieuw start maar toch is het mooi om aan het begin van het jaar stil te staan bij wat je doelen zijn in 2019 maar nog belangrijker is wie je wilt zijn als persoon.

Als ik aan mensen vraag wat hun doelen zijn gaat het vaak over materialistische dingen zoals vakanties, meer geld, wat ze willen kopen... Ik geloof dat je grootste doel jezelf moet zijn en heel duidelijk moet weten wie je wilt zijn als mens. Aan jezelf werken, groeien en vooral wat je terug wilt geven als persoon bepaalt de kwaliteit van je leven. Als je dat doet dan komt succes en geluk vanzelf.

Uitdagingen zijn een deel van het leven en deze zullen ook in 2019 voorkomen. Als je de juiste tools en inzichten kent en weet hoe je ze kunt toepassen dan bouw je emotionele spieren op en ga je heel anders om met de uitdagingen. Ze komen en gaan maar bepalen jou niet. Wat jouw geluk wel bepaalt is jezelf.

LIFE IS A DANCE. DANCE LIKE YOU HAVE NEVER DANCED BEFORE.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square