Where Energy Goes, Fire Glows


“Where Energy Flows Fire Glows”- quote van mijn 12 jarige dochter. Trotser kan ik niet zijn! Tijdens een gesprek met mijn dochter zegt zij ineens “where energy flows fire glows”. Ik wist niet of ik het goed had gehoord en vroeg ik of zij het nogmaals wilde herhalen. Wow! Hoe bijzonder is dat!

Dit is het bewijs dat kinderen alles opslaan en wat je in hen stopt komt op bijzondere en onverwachte manieren terug. Wij als ouders hebben een hele grote rol als voorbeeld voor onze kinderen en deze moet heel serieus genomen worden. Wees heel bewust met hoe je in het leven staat, wie je bent als persoon en je acties want dat nemen kinderen over en gaan het later nadoen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square