This is why I do what I do


Dit is waarom ik doe wat ik doe. Zo dankbaar voor deze review van een dierbare cliënt van mij:

“Lieve Nazanin, wil jou graag nogmaals bedanken voor al je lieve, wijze inzichten tijdens mijn traject bij jou dit jaar. Kwam bij jou binnen met een ‘vat vol problemen’ en dankzij jouw hulp kan ik deze nu met de juiste mindset benaderen waardoor ze, heb ik ervaren, eigenlijk verdwijnen of in ieder geval veeeel lichter zijn geworden. Dankzij jou weet ik nu dat wat ik lang als mijn belangrijkste waarde heb beschouwd, vaak helemaal niet het beste resultaat oplevert. Ik ga nu niet meer voor mijn gelijk maar voor mijn vertrouwen en dat geeft een supergoed gevoel. Dank je wel Lieve Nazanin, je bent een geweldig, sprankelend mens en ben blij dat ik je heb ontmoet ❤” - E.H.

Mijn passie en missie is om levens te veranderen van de personen die een besluit hebben genomen om hun oude manier van leven, emoties en patronen achter zich te laten en een nieuw begin te maken.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square