Looking back with a smile


10 jaar geleden, op precies 5 december, kreeg ik een traumatisch bericht wat mijn leven voor altijd veranderde. Het leven waarschuwt niet altijd en een gebeurtenis kan als een baksteen naar beneden vallen op je hoofd. In een seconde kan alles veranderen en je leven op zijn kop zetten.

Mijn leven stortte in elkaar en op dat moment wist ik niet hoe ik eruit moest komen. De ervaring van diepe pijn en verdriet voelen was zo heftig. Mensen zeiden “tijd tijd tijd”....

Nu 10 jaar later ben ik zo dankbaar dat die bericht mij dwong om een heel heftig en moeilijk proces maar achteraf een heel bijzonder en leerzaam proces aan te gaan wat mij en mijn leven volledig veranderde. Tijd is zeker belangrijk en je moet jezelf deze geven. Alleen tijd is niet voldoende om je leven te veranderen want het blijven hangen in het verdriet, boosheid en pijn zorgt erover dat je in het verleden blijft. Je wordt slachtoffer van jezelf.

De eerste stap is het nemen van een beslissing om jezelf te willen bevrijden van het verleden en de negatieve emoties die destructief zijn om een nieuw leven te beginnen. Vervolgens actie ondernemen en stappen zetten.

THE PAST IS WHERE IT IS SUPPOSED TO BE... IN THE PAST

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square