Simple


Laatst sprak ik een vriendin die een hele mooie vraag had. Kan jij met één woord beschrijven wat jouw doel is voor 2020? Een mooie vraag die mij aan het denken zette. Er kwam gelijk één woord bij mij op en dat was “simpel".

2019 was een jaar van grote veranderingen in mijn leven die veel impact op mij hadden. Deze zorgden ervoor dat ik de behoefde had om mij terug te trekken en naar binnen te gaan om te reflecteren en vooral te voelen. Hierdoor stond ik veel dichter bij mijzelf en in mijn kracht.

Vaak zien wij tegen verandering op omdat het eng en onzeker is. Dit is zeker hoe ik mij voelde maar merk hoe goed het mij gedaan heeft. Het dwong mij om fysiek en emotioneel veel los te laten. Een nieuwe start en nieuwe energie.

Wat betekent het woord “simpel” voor mij wat betreft mijn doel voor 2020?

-Tijd en energie besteden aan alleen de mensen in mijn leven die dichtbij mij en mijn hart staan.

-Genieten van de kleine dingen in het leven. Het gaat niet om groter en meer maar de kleine dingen die juist magisch zijn.

-Dichtbij mijzelf blijven en altijd mijn hart volgen.

-Dingen doen in het leven waarvan mijn hart harder van gaat kloppen.

-En vooral ieder moment met mijn kinderen blijven koesteren en ervan genieten. Zij zijn de grootste cadeaus in mijn leven zijn.

LET GO OF THE OLD AND WELCOME THE NEW

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square