Forgiveness


Op vaderdag stond ik stil bij mijn vader. Door omstandigheden hebben we alleen de eerste 12 jaar van mijn leven samen door gebracht tot het moment dat mijn moeder, mijn zus en ik uit Iran vertrokken. Daarna heb ik mijn vader nog maar één keer en tevens laatste keer gezien op mijn 23ste voordat hij kwam te overlijden. Voor jaren droeg ik boosheid en onbegrip naar mijn vader toe en ongeveer 9 maanden geleden heb ik hem vergeven. Dat was zo’n mooi, emotioneel en krachtig moment wat mij bevrijde. Dit is iets wat ik iedereen wens die veel pijn, boosheid en verdriet met zich meedraagt om de kracht van vergeving te voelen en wat het je kan brengen. Ik hou zielsveel van mijn vader en weet zeker dat hij over mij en mijn kinderen waakt ❤️

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square