Always celebrate life


Gisteren heb ik mijn 53ste verjaardag gevierd. Mensen die dicht bij mij staan weten hoe geweldig ik verjaardagen vind.

Ik koop ballonnen voor mijzelf, hang slingers op, bestel een taart en blaas net zoveel kaarsjes uit als mijn leeftijd. Vooral over de taart denk ik van tevoren goed na wat betreft het thema. ‘s-Morgens sta ik te dansen en verjaardagsliedjes te zingen terwijl ik ontbijt maak voor mijn kinderen.

Dit doe ik ieder jaar en ook tijdens het dieptepunt van mijn leven en wanneer het minder goed met mij ging. Deze zijn de momenten dat je juist het leven moet vieren want het geeft je kracht om door te gaan.

Mijn levensmotto is VIER ALLES WAT TE VIEREN VALT in goede en slechte tijden want voordat je het weet zie je je leven voorbij gaan.

ALWAYS CELEBRATE LIFE NO MATTER WHAT

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square