Take nothing for granted


Alles wat wij van zelfsprekend namen is niet meer van zelfsprekend.

“Gewoon” alles kunnen verkrijgen in de supermarkt, “gewoon” op bezoek gaan bij vrienden en familie, “gewoon” uiteten gaan, “gewoon” naar buiten mogen gaan, “gewoon” kunnen reizen, “gewoon” kinderen naar school, “gewoon” naar een museum gaan... De lijst is lang. Dingen die gewoon waren zijn niet meer gewoon.

Deze tijden zetten ons aan het denken en voelen. Het zijn heftige tijden maar ook weer hele mooie tijden die ons doen wakker worden en niets meer van zelfsprekend nemen.

Tijden waar we beseffen dat de vrijheid waar wij in bewogen nu anders is. Tijden waar we mogen ervaren dat we met z’n allen zijn hier op aarde, dat we elkaar nodig hebben, dat we meer liefde en compassie mogen voelen voor elkaar. In dankbaarheid leven.

Vrijheid krijgt een andere betekenis. Het gaat niet meer alleen om vrij te kunnen bewegen en alles te kunnen doen die we willen doen maar vrijheid om op een ander niveau dichter bij elkaar te komen, te verbinden en liefde voelen voor elkaar.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square