Bring the best version of yourself into your relationshipHoe gaat het met jouw relatie? Breng jij je beste versie als persoon naar de relatie of richt je alleen naar je partner en ziet wat hij/zij minder goed doet?


In de relaties waar er spanningen en conflicten ontstaan zie ik vaak dat mensen hun focus bijna volledig op hun partner richten en vooral hen de schuld geven van hun slechte relatie.

In het begin van een relatie zien mensen bijna alleen maar de mooie kanten van de andere en doen ze er alles aan om de andere het naar zijn/haar zin te maken. Naar mate de tijd vordert, gaan mensen vaak minder hun best doen, gaan terug naar hun oude patronen en kijken vooral wat de andere fout doet. Zo ontstaan er ergernissen, slechte communicatie en het begin van de verwijdering. De partner wordt niet meer geaccepteerd zoals hij/zij is, ze proberen elkaar de schuld te geven en de andere te veranderen.


In een relatie mogen twee mensen beide hun verantwoordelijkheid nemen in het creëren van een mooie relatie. Zij kunnen ervoor kiezen om hun eigen beste versie in de relatie te brengen, heel bewust in de relatie te staan in plaats van de andere proberen te veranderen. Dat betekent aan hem/haarzelf te werken en een nieuw begin maken als persoon.


Heb jij het besluit genomen om jouw relatie te willen veranderen? Wil je een nieuw begin maken met je partner? Of wil je kijken of jouw partner en jij echt bij elkaar passen? Neem dan contact met mij op.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square