Every change starts with a decisionAls er aan mensen gevraagd wordt wat ze in het leven willen, is er overduidelijk één antwoord dat op nummer 1 staat en dat is gelukkig zijn. Het is hun eind bestemming en toch weten ze niet hoe ze daar moeten komen.


Ik geloof dat gelukkig zijn geen eindbestemming is maar hoe je je leven iedere dag leidt. Het betekent in vrijheid kunnen leven. Vrij zijn van al de beperkte overtuigingen over onszelf, onze belemmerende gedachten en de emoties die ons tegen houden om het leven te leiden zoals wij willen. Vrij zijn van alle regels die wij onszelf opleggen en alle beelden die wij maken van hoe een ander moet zijn en hoe de wereld eruit hoort te zien.


Dit spreek ik uit ervaring omdat ik vroeger het gevoel had dat ik in een kooi zat met alle de beperkingen die ik mijzelf oplegde. Niet realiserend dat ik mijzelf in de kooi had gestopt en dat de kooi open stond. Het enige wat ik hoefde te doen is de beslissing te nemen om alles wat mij tegen hield achter mij te laten en uit de kooi te vliegen.


Wil jij ook uit de kooi vliegen?“EVERY CHANGE STARTS WITH A DECISION”

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square