New Year, New You, New Beginnings
Wat een bijzonder jaar. Ik denk dat we het er allemaal mee eens zijn. We werden geconfronteerd met omstandigheden en daardoor gevoelens die we misschien niet eerder kenden. We werden vooral geconfronteerd met onszelf. We kregen een hele grote spiegel voor ons. Wie we van binnen zijn kwam sterk naar buiten.


Iedereen ging er wel anders mee om. De ene keek in de spiegel, herkende zichzelf, haalde zijn/haar lessen eruit en ging groeien. De ander wilde het niet zien en daardoor voelde zich steeds meer eenzaam en geïsoleerd. Sommigen gingen in dankbaarheid leven voor wat ze wel hadden en sommigen gingen zich alleen focussen op wat ze niet meer hadden en wat er niet meer was.

Vorig jaar had ik mijn intentie voor 2020 in één woord beschreven en dat was het woord “simpel”. Ik wilde mijn leven veel meer simpel houden in 2020 in alle aspecten van mijn leven en dat is vrij goed gelukt. Ik heb vooral veel opgeruimd van binnen en mijn hart geopend voor verandering, creativiteit en het nieuwe. Zo is het idee van mijn New Beginnings Webstore ontstaan waar ik heel dankbaar voor ben.


Wat 2021 ons gaat brengen zal een verrassing zijn maar het is heel belangrijk dat we focussen op wie we willen zijn als persoon en onze intenties duidelijk hebben. Wie we zijn creëert onze realiteit en onze toekomst.


Mijn intenties en wensen voor iedereen in de hele wereld zijn:


Liefde Kracht Gezondheid Open hart Vrijheid Dankbaarheid Vreugde Eenheid Moed Rust Harmonie


Ik wens iedereen een mooi 2021!


OUR INTENTION CREATES OUR REALITY – Wayne Dyer

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief