Normal relationship with ex partner the new normalIk ben zelf twee keer getrouwd geweest en kan het goed vinden met mijn beide ex partners. Beide beschouw ik als een vriend. Met de vader van mijn kinderen communiceren wij vaak en eten regelmatig bij elkaar. Ben ik bijzonder? Nee ik ben niet bijzonder maar ik vind het normaal dat ik een normale relatie met mijn ex partners kan hebben.


Vaak merk ik dat mensen verrast reageren en mij complimenten geven zoals “Wat knap van jou dat je het kunt.” of “Wat bijzonder dat jullie zo’n goede band hebben.”. Ik ben uiteraard heel dankbaar met de complimenten maar persoonlijk vind ik het niet bijzonder dat ik het kan en wens het voor iedereen die uit elkaar gaat.


Uiteraard was het niet makkelijk in het begin, in tegendeel. Ik geloof wel dat als je iets echt wilt en je eraan werkt dan kan je het bereiken.


Hoe zou de wereld eruit ziet als de meeste ex partners goed met elkaar om zouden gaan? Wat zou het betekenen voor alle kinderen van gescheiden ouders en hoe zou hun leven eruit zien?

Tijdens mijn coaching, help ik vaak cliënten om een andere relatie met hun ex partner te bouwen. Wil jij ook een betere relatie met je ex partner en daardoor meer balans en harmonie voor de kinderen dan neem contact met mij op.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square