Off DayGisteren stond ik op en wist gelijk dat ik mij anders voelde. Er kwam een gevoel van verdriet, eenzaamheid en leegte. Ik voelde dat ik een “off day” had. In deze tijd zullen meer mensen zich hierin herkennen omdat er veel om ons heen gebeurd.


Is het erg dat ik dit deel als coach? Ik vind van niet want wij zijn ook mensen en vind het belangrijk dat wij, als coach en therapeut, ook onze kwetsbaarheid laten zien.


Inmiddels weet ik dat regel nummer één is het toegeven aan je gevoelens en daar ruimte aan geven. Als ik mij zo voel dan is het zo en ga het niet mooier maken dan het is. Ik liet mijn emoties en tranen gaan. Vooral lief zijn voor mijzelf.


Uit eigen ervaring weet ik gelukkig hoe ik deze gevoelens kan veranderen om daar niet in te blijven hangen want dat is essentieel. Als eerste is het belangrijk om de emoties te erkennen en voelen want weg stoppen of ontkennen maakt het alleen maar erger. Als tweede ontdekken waar het vandaan komt om het vervolgens te verwerken, een plek te geven en los te laten. Zo sta je weer in je kracht.Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square