Lezing foto 06-06-19.JPG
Lezing Heart Mind Connection
6 juni 2019

Op donderdagavond 6 juni organiseren Raha Nahid en Nazanin Bigdeli samen een lezing over de connectie van lichaam en geest en delen hun verhaal. De kern van een gelukkig, gezond en gebalanceerd leven is als je volledige aandacht besteed aan beide en met de juiste begeleiding, kennis, mindset en doorzettingsvermogen je leven weet te veranderen.

 

Raha is een toegewijde natuurgeneeskundige en deskundig op het gebied van gezondheid. Sinds 2001 heeft Raha een succesvolle praktijk in Leiden en begeleid vele mensen met ziektes, kanker en lichamelijke klachten waar zij prachtige resultaten heeft geboekt. Raha is ook een specialist op het gebied van voorkomen van ziektes want zij gelooft dat voorkomen is beter dan genezen. Dit noemt Raha een APK keuring voor het lichaam en doet dit aan de hand van een Body Scan.

 

Nazanin is coach, mentor en ervaringsdeskundige waar zij mensen helpt om hun verleden te verwerken en een nieuwe start te maken naar het leven zoals zij zelf willen. Nazanin gelooft dat uitdagingen en levensomstandigheden zoals gebroken relaties en verlies niet het einde zijn maar een kans om een nieuwe start te maken. Het leven blijft ons uitdagen maar met de juiste tools, vaardigheden en mindset kan je een gelukkig leven blijven leiden.

 

Voor het eerst hebben Raha en Nazanin hun krachten gebundeld om mensen bewust te maken en het verschil maken in het leven van anderen. Schrijf je nu in voor deze lezing!

 

 

Tijden: van 19:30 tot 21:30 uur (aanvang vanaf 19:00)

 

Plaats: Heart House, Huizerg 54 te Bussum

Prijs: € 25,-

Don’t wish it was easier, wish you were better. Don’t wish for less problems, wish you for more skills. Don’t wish for less challenges, wish for more wisdom. - Jim Rohn

Inschrijfformulier:

Bedankt! Bericht verzonden.